Parc de joaca pentru Fruntesti

Obiectivul acestui proiect este  dezvoltarea satelor prin realizări concrete, astfel încât acestea să devină un exemplu, o dovadă clară că se poate trăi în condiţii bune şi în localităţile din zona rurală a Bacaului.

Respectiv, eu împreună cu susținerea voastra mi-am propus să particip în cadrul concursului cu un proiect de amenajare a unui parc de odihnă și distracții pentru copii din satul Fruntesti.

Una din condițiile de participare este necesar ca proiectul să fie susținut de cel puțin 100 de săteni, respectiv , vin cu rugămintea să semnați petiția onliine. ATENȚIE!!CA SEMNĂTURA SĂ FIE VALABILĂ RESPECTATȚI TOATE CONDIȚIILE!

Contez pe susținerea tuturor familiilor care nu sunt indiferenți unde-și petrec timpul liber copiii lor!

Vă mulțumesc!

Firma questa petizione

Firmando, autorizzo Perju Vladut a consegnare la mia firma a coloro che hanno potere decisionale in merito a questo problema.


O

Riceverai un messaggio email con un link per la conferma della tua firma. Per assicurarti di ricevere le nostre e-mail, aggiungi info@petizioni.com alla rubrica o alla lista dei mittenti attendibili.

Annunci pubblicitari a pagamento

Pubblicizzeremo questa petizione a 3000 persone che stanno visualizzando altre petizioni sul nostro sito, ma che non hanno ancora visto questa petizione.

Facebook